ep archivo   junta general de accionistas de soltec 20221213093504
SOLTEC - Archivo

La companyia alemanya Berenberg va publicar aquest dimecres un informe en què reitera el seu consell de comprar Soltec i en baixa el preu objectiu fins als 6,20 euros des dels 8 euros. Tot i així, el nou preu objectiu suposa atorgar a la renovable un fort potencial de revaloració de més del 60%.

  • 1,93€
  • -1,83%

Quins motius dona Berenberg per mantenir la visió positiva de Soltec?

Principalment, indica que segueix estant "ben situada" per aprofitar la creixent demanda de noves instal·lacions de seguidors solars. Així, subratlla que "la demanda de seguidors solars a Espanya i als EUA apuntalarà l'augment dels ingressos i els marges previstos a mesura que surt efecte el palanquejament operatiu".

A més, assenyala que la seva divisió de Gestió d'Actius es beneficiarà d'una capacitat operativa més gran, que podria créixer fins als 755-1.020 MW el 2025 (des de 230 MW).

Amb tot, aquests analistes reiteren el consell de comprar, però en rebaixen el preu objectiu a causa de les menors rotacions previstes i els menors preus de venda dels seguidors solars.

"Ajustem les nostres estimacions incloent-hi menors supòsits d'ASP a la divisió Industrial i menors rotacions esperades al segment de Desenvolupament. Això revisa a la baixa les nostres estimacions de BPA (benefici per acció) per a 2023/2024 en un 11%/14%, respectivament. Reiterem la nostra qualificació de comprar, però rebaixem el nostre preu objectiu fins als 6,20 euros", explica Berenberg.

contador