aqualia fcc

FCC

13,82€
  • 0,06€
  • 0,44%

Aqualia, la filial d'aigua de FCC, s'ha adjudicat un contracte de la societat pública Aigües de les Conques Mediterrànies (Acuamed) segons el qual s'ocuparà durant els dos pròxims anys de l'operació i el manteniment de la planta dessaladora de la Marina Baixa, situada a Mutxamel (Alacant), així com de la seva xarxa de distribució, per un import de 2,63 milions d'euros.

Segons ha destacat aquest dimecres la companyia, la seva oferta ha estat triada per Acuamed per ser "la més avantatjosa" des del punt de vista tècnic i econòmic respecte a la resta d'ofertes presentades.

Aqualia preveu començar a gestionar aquesta planta dessaladora "en els pròxims mesos"

La dessaladora de la Marina Baixa és una de les grans instal·lacions de dessalació d'aigua de mar existents a la Mediterrània. La seva capacitat de producció d'aigua és de 50.000 metres cúbics al dia, ampliable fins als 80.000 metres cúbics diaris.

La planta compta amb un sistema híbrid de membranes, que optimitza qualitat i consum, i amb una separació de filtrats, que aconsegueix dues qualitats d'aigua.

Aqualia preveu començar a gestionar aquesta planta dessaladora "en els pròxims mesos" en virtut del contracte adjudicat per Acuamed.

Noticias relacionadas

contador