photo d archives du logo d apple

Apple ha pres la decisió de retallar al voltant de 100 llocs de treball al seu grup de serveis digitals com a part del canvi en les prioritats d'aquesta divisió clau, segons informa aquest dimecres Bloomberg citant persones amb coneixement de l'assumpte.

  • 216,79$
  • 0,22%

La companyia va comunicar aquest dimarts la decisió als empleats afectats, que treballaven en diversos equips del grup de serveis dirigit pel vicepresident sènior Eddy Cue, segons les persones consultades per Bloomberg.

Els acomiadaments inclouen alguns rols d'enginyeria, i les retallades més grans es van fer a l'equip responsable de l'aplicació Apple Books i Apple Bookstore. També hi va haver acomiadaments en altres equips de serveis, incloent-hi el que gestiona Apple News.

Apple Books s'ha convertit en una prioritat menor per a la companyia, que no la considera una part important de la seva oferta de serveis. Tot i això, s'espera que l'aplicació Books rebi noves funcions amb el temps, segons les persones consultades. Pel que fa a Apple News, els acomiadaments no són un indici que estigui perdent rellevància, van afegir.

Els serveis s'han tornat cada cop més vitals per a les vendes d'Apple, representant més del 22% dels ingressos l'any fiscal 2023. Els acomiadaments són relativament rars a Apple, encara que la companyia n'ha realitzat almenys quatre rondes de retallades el 2024. A principis d'aquest any, va acomiadar centenars de treballadors quan va tancar el seu projecte d'automòbil autònom i un esforç per fabricar pantalles microLED. També va tancar un equip a San Diego.

Noticias relacionadas

contador