iphone nuevo apple
APPLE

Els usuaris d'iPhone hauran de parar atenció quan vulguin penjar una trucada. La nova actualització de l'iOS porta canvis. Apple ha mogut el botó de finalitzar trucada del centre de la pantalla a la part inferior dreta a les versions beta de iOS 17.

  • 220,27$
  • 1,62%

A més, el botó vermell d'iOS 16 s'ubicarà entre dos botons a iOS 17: un que converteix la trucada en un FaceTime i un altre botó que mostra el teclat de marcatge de l'iPhone.

Ara com ara no es coneix si els usuaris tindran l'opció de tornar a aquesta configuració de la pantalla anterior a la qual ja estaven acostumats.

De moment aquest canvi únicament el notaran els que puguin accedir a la versió beta d'iOS 17. La resta haurà d'esperar fins a la tardor, quan Apple llanci al públic en general aquesta actualització, poc després que s'anunciïn els nous models d'iPhone.

Aquesta actualització també inclourà transcripcions de correu de veu en temps real, la possibilitat de triar la foto que apareix quan marquen l'iPhone d'una altra persona i una interfície d'usuari actualitzada amb una font més negreta.

Noticias relacionadas

contador