apple 20230329134916

Apple i Goldman Sachs han presentat aquest dilluns un compte d'estalvis que ofereix una rendibilitat del 4,15%, "una taxa que és més de 10 vegades a la mitjana nacional", com ha indicat la companyia de la poma. A més, el compte no presenta càrrecs, dipòsits mínims ni requisits de saldo mínim, i permet als usuaris "configurar i administrar fàcilment" els seus estalvis des d''Apple Card' a 'Wallet'.

"El compte d'estalvis ajuda els nostres usuaris a obtenir encara més valor del seu benefici favorit d''Apple Card', 'Daily Cash', alhora que els brinda una manera fàcil d'estalviar diners cada dia. El nostre objectiu és crear eines que ajudin els usuaris a portar una vida financera més saludable, i la incorporació de 'Savings' a 'Apple Card' els permet gastar, enviar i estalviar 'Daily Cash' de forma directa i sense problemes, tot des d'un sol lloc", indica Jennifer Bailey, vicepresidenta d''Apple Pay' i 'Apple Wallet'.

Un cop configurat un compte d'estalvis, tot l'efectiu futur guanyat per l'usuari a través de 'Daily Cash', el servei que permet als usuaris rebre un percentatge de l'import de les compres realitzades amb 'Apple Card', es dipositarà automàticament al compte. La destinació d'aquest efectiu també es pot canviar en qualsevol moment, i no hi ha límit en la quantitat que poden guanyar els usuaris a través d'aquest servei.

A més, els usuaris poden dipositar fons addicionals al compte d'estalvis a través d'un compte bancari vinculat o des del saldo d''Apple Cash', i també tindran accés a un panell d'estalvis fàcil d'utilitzar a 'Wallet', on poden fer un seguiment del saldo del compte i els interessos guanyats al llarg del temps.

"El nou compte d'estalvis de Goldman Sachs es basa en els beneficis financers per a la salut que 'Apple Card' ja ofereix, sense càrrecs en absolut, 'Daily Cash' a cada compra i eines que encoratgen els usuaris a pagar menys interessos d''Apple Card'. Tot, alhora, ofereix la privadesa i seguretat que els usuaris esperen d'Apple", conclou la companyia.

contador