• No arribarien als iPhone fins d'aquí a 3 o 5 anys
foxconn tim cook

Apple es vol independitzar. El gegant tecnològic dirigit per Tim Cook està fabricant les seves pròpies pantalles MicroLED, que incorporaran als dispositius de la propera generació, en un moviment que afectaria molt negativament els seus actuals proveïdors asiàtics segons informa Bloomberg.

  • 227,52$
  • 0,51%

MicroLED és una nova tecnologia que ha captat l'atenció de moltes tecnològiques. Les pantalles que integren el MicroLED són més primes, brillants i requereixen menys energia que les OLED, a més de ser més duradores. No obstant això, els analistes apunten que encara està donant els seus primers passos i és un avanç complicat d'implementar.

La tecnologia MicroLED aspira a ser la tecnologia de la propera generació de dispositius

"No és segur si MicroLED serà millor que les pantalles OLED que Apple fa servir en els seus rellotges intel·ligents. En aquest moment, sembla que Apple vol presumir: demostrar el que poden fer en lloc d'una alternativa realista", suggereix l'expert S.R. Kwon, de Dongbu Securities.

Apple deu estar desenvolupant en aquests moments pantalles MicroLED en una planta secreta a Califòrnia, amb un projecte supervisat per Lynn Youngs, que, al seu torn, lidera el departament encarregat de la tecnologia de les pantalles d'iPhone i Apple Watch.

L'objectiu de la tecnològica seria utilitzar aquesta tecnologia primer en els seus ordinadors portàtils, ja que es preveu que no arribi als iPhone fins d'aquí a 3 o 5 anys.

Noticias relacionadas

contador