tim cook apple 20230524082916

Apple continua imparable a la borsa, amb alces de més del 40% l'any enfront de les pujades del 35% del Nasdaq 100. Aquest dilluns, la companyia es va revalorar un 1,56% i va marcar un nou màxim històric en preus de tancament (183,79 dòlars). Cal recordar que el 5 de juny passat, amb motiu de la presentació de les seves ulleres 'Vision Pro', va aconseguir un màxim històric intradia als 184,95 dòlars.

  • 221,55$
  • 0,58%

"La companyia està en pujada lliure, que és la millor situació tècnica possible d'un valor", comenten els experts de Bolsamanía. "Lluny de donar símptomes d'esgotament, sembla que vol continuar guanyant posicions", afegeixen, i posen com a objectiu la cota dels 200 dòlars.

Els analistes de Jefferies van elevar la setmana passada el seu preu objectiu sobre la tecnològica fins als 210 dòlars des dels 195 dòlars, alhora que van reiterar el consell de comprar. Els de Wedbush també van pujar el preu fins als 220 dòlars des dels 205 dòlars, a causa de les "brillants perspectives de vendes" per a l'iPhone 15.

Hores abans de presentar les ulleres de realitat mixta 'Vision Pro', l'optimisme per l'anunci va portar els títols a coquetejar amb els 185 dòlars, tot i que després va retrocedir fins a la zona de 180 dòlars.

"El retrocés de les accions després del llançament suggereix una resposta inicial lleugerament tèbia, però el llarg termini està en joc a mesura que els desenvolupadors s'amunteguen per crear aplicacions per utilitzar-los. Ha d'assumir que els casos d'ús creixeran amb el temps i Apple probablement hagi fet una cosa espectacular, fins i tot si és fora de l'abast de la majoria de les persones de moment", assegura Neil Wilson, director d'anàlisi de Markets.com. Les ulleres tenen un cost de 3.499 dòlars.

Tot i així, Apple ha estat un dels valors favorits, gairebé independentment de les condicions del mercat, des de principis d'any. Aleshores, enmig de les turbulències del sector bancari, se'l va considerar un refugi segur, i els inversors van considerar positius la solidesa del balanç, el programa de devolució de capital i les fonts d'ingressos duradores, mentre que els resultats recents van superar les expectatives i van dissipar els dubtes sobre les seves perspectives de creixement.

Noticias relacionadas

contador