apple iphone 14 iphone 14 plus hero 220907 geo full bleed image   large

Apple es troba immersa en un procés de reorientació de la seva estratègia de fabricació i busca impulsar l'ús de components propis als dispositius electrònics. Amb l'objectiu de reduir la seva dependència tecnològica de socis i competidors com Samsung o LG, la companyia de Cupertino començarà a fabricar pantalles pròpies a partir del 2024, segons ha avançat Bloomberg.

  • 226,34$
  • 2,16%

El gegant tecnològic iniciarà aquest nou plantejament canviant les pantalles d'Apple Watch, els rellotges intel·ligents i d'alta gamma de l'entitat. Entre les novetats que s'hi inclourien destaca la instal·lació de la tecnologia microLED, una actualització de les actuals OLED. La companyia de la poma té previst utilitzar aquestes noves pantalles a tots els dispositius, incloent-hi l'iPhone.

Les informacions al voltant d'un canvi a les pantalles d'Apple han estat presents des del 2018, i Bloomberg és el mitjà que primer va comunicar sobre aquests plans. No obstant, ara sembla que ha arribat el moment de la veritat, ja que la companyia de la poma vol personalitzar els seus productes i mantenir un control més ferri a la cadena de subministrament.

La mesura serà un cop dur per a empreses com Samsung o LG, que lideren la fabricació de pantalles. De fet, després de conèixer aquestes intencions per part d'Apple, les empreses de Corea del Sud han registrat suaus caigudes a la borsa.

Les pantalles de nova generació dApple oferiran colors més brillants i una millor visió en angle. Així mateix, i segons han avançat les fonts, fan que el contingut sembli pintat sobre el vidre.

Aquests canvis s'uneixen a altres ja realitzats per l'entitat com l'eliminació de gairebé tots els processadors d'Intel als seus ordinadors, en què els va substituir per xips interns coneguts com 'Apple Silicon', i les informacions recents que apunten a l'ús del xips de fabricació pròpia i deixar de fer servir els de Broadcom a partir del 2025.

Noticias relacionadas

contador