ep los cuatro acabados del iphone 15 pro y el iphone 15 pro max
APPLE

Apple està decidida a impulsar el negoci a la Xina. La debilitat mostrada al país asiàtic és motiu de preocupació no només per a la companyia, sinó també per als inversors, que comencen a dubtar que sigui un problema puntual, sobretot per la forta competència de rivals locals com Huawei. Per això, la companyia de la poma ha decidit emprendre una guerra de preus.

  • 210,62$
  • -1,63%

I és que la tecnològica ha llançat una agressiva campanya de descomptes al seu lloc oficial Tmall a la Xina, on ofereix rebaixes de fins a 2.300 iuans (318 dòlars) en models seleccionats del seu famós telèfon intel·ligent.

El preu més atractiu s'aplica al model iPhone 15 Pro Max d'1 TB, encara que hi ha altres versions que també experimenten importants retallades, com ara la de 128 GB del model bàsic d'iPhone 15, que té un descompte de 1.400 iuans.

Al mes de febrer passat, Apple va posar en marxa una altra onada de baixades de preus als seus telèfons mòbils que van ajudar la companyia a mitigar la desacceleració de les vendes a la Xina. De fet, es van disparar un 12% al març gràcies als descomptes de fins al 10% en alguns iPhone 15.

Això marca una millora significativa respecte als dos primers mesos del 2024, quan l'empresa va experimentar una caiguda del 37% a les vendes.

La pressió competitiva més gran sobre Apple es produeix després que Huawei presentés a l'abril la seva nova sèrie de telèfons intel·ligents d'alta gamma, Pura 70, després del llançament del Mate 60 a l'agost de 2023. Altres marques locals com HONOR o Xiaomi també estan exercint una forta empenta en elevar les vendes a la Xina un 11,5% i un 8,6%, respectivament, al primer trimestre de l'any.

Noticias relacionadas

contador