ep recursoamrest
EUROPA PRESS
5,15€
  • 0,03€
  • 0,57%

AmRest segueix immersa en la volatilitat després de la seva estrena (sense arribar a marcar cap canvi durant la seva primera sessió) al Mercat Continu dimecres passat.

En aquests moments, el valor corregeix amb caigudes del 12% després d'arribar a disparar-se un 40% durant la jornada anterior, tot i acabar tancant amb un avanç d'un 22%.

El grup de restauració i alimentació va tancar aquest dijous amb pujades del 22%

El debut d'AmRest a Espanya, després de estar cotitzant des de 2005 a la borsa de Varsòvia, va tenir lloc a través d'un 'listing', és a dir, que no es van treure accions noves al mercat, un sistema ja utilitzat al passat pel salt de Coca-Cola European Partners al parquet.

Amb tot, si s'observava amb profunditat el mercat aquest dimecres, es podien veure posicions de compra (demanda) a diferents preus, des dels 8,9 euros fins als 5,88 euros, però, en mirar l'oferta, no existien posicions de venda. Tot i això, la companyia és ja l'única companyia cotitzada al mercat espanyol que pertany al segment de la restauració, juntament amb Telepizza.

Actualment, AmRest compta amb més de 2.000 restaurants distribuïts en 26 països, entre els quals es troba Espanya. A més, el grup treballa amb marques com Starbucks, Pizza Hut, Burger King i KFC, i és propietària de franquiciats com Bacoa, Sushi Shop i La Tagliatella.

Noticias relacionadas

contador