ep archivo   airbus adjudica a amper el suministro de un sistema de comunicaciones de voz para el
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Amper ha venut la totalitat del capital social de la seva filial colombiana Energy Computer Systems per un import aproximat de sis milions de dòlars nord-americans, segons ha explicat aquest dilluns a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,10€
  • -0,52%

"L'acord s'emmarca dins del Pla Estratègic i de Transformació 2023-2026 del Grup Amper, atès que les activitats dutes a terme per ECS no són considerades estratègiques", ha afegit la societat.

"Amb aquesta operació, Amper aconsegueix plusvàlues financeres estimades totals d'uns 3,7 milions d'euros, més estalvis de costos directes addicionals per la sortida de la gestió d'ECS", ha indicat.

"Els fons obtinguts amb aquesta desinversió permetran optimitzar l'estructura del deute, així com impulsar l'estratègia de creixement tant orgànica (CAPEX) com inorgànica (M&A) del grup", ha precisat.

"Tot això dins dels termes fixats per la societat al seu Pla Estratègic i de Transformació 2023-2026 i aprovats pels òrgans de govern competents", ha conclòs Amper.

contador