ep sede de amper
AMPER - Archivo
0,10€
  • 0,00€
  • -1,70%

El Consell d'Administració d'Amper ha decidit per unanimitat nomenar conseller l'actual conseller delegat de NEC Ibèrica, Jaime Serrano, en qualitat de conseller independent, després de la dimissió presentada per Rafael Cabezas Valeriano per motius personals.

Segons ha informat la companyia a través d'un fet rellevant comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Cabezas ha dimitit com a vocal de Consell d'Administració, de la presidència de la Comissió d'Auditoria i Control i com a vocal de la Comissió de Nomenaments i Retribucions.

En la seva notificació, el Consell d'Amper deixa "constància expressa el seu reconeixement a la categoria professional i personal" de Cabezas i de "la seva gratitud per la seva extraordinària contribució al desenvolupament d'Amper".

Serrano arriba a Amper per ser conseller independent i vocal de la Comissió d'Auditoria i Control i a la Comissió de Nomenaments i Retribucions. Ha treballat per a Siemens Redes Corporatives i Nortel Networks, com a director de Comptes per al Grup Telefónica, i ha encapçalat la Direcció General del compte de Telefónica per tota l'àrea de Llatinoamèrica a Alcatel.

Noticias relacionadas

contador