ep amazon 20180502193601
AMAZON

El Prime Day 2018, l'esperat dia de compres anual d'Amazon, començarà el dilluns 16 de juliol a les 12 hores i durarà fins a les 23.59 hores del 17 de juliol, un dia i mig, amb més d'un milió d'ofertes especials per als clients d'Amazon Prime a tot el món.

  • 188,99$
  • 0,78%

Clients d'Espanya, Estats Units, Mèxic, Japó, França i la Xina, entre d'altres, i per primera vegada aquest any compradors d'Austràlia, Singapur, Països Baixos i Luxemburg podran aprofitar l'increment en més de 50% d'ofertes especials disponibles en relació amb l'any passat.

La popular plataforma de comerç electrònic oferirà un 50% més d'ofertes especials respecte a la resta de l'any

Sobre l'experiència del programa Amazon Prime a Espanya, el vicepresident del programa Prime d'Amazon a nivell mundial, Jamil Ghani, ha afirmat que les subscripcions del servei de pagament de la companyia a Espanya s'han duplicat durant els últims divuit mesos i així ha experimentat durant el últim any el seu major creixement al país.

En una entrevista amb Europa Press, Ghani ha destacat que aquest increment s'atribueix al ventall cada vegada més complet de serveis que la companyia de comerç electrònic ofereix a Espanya, amb l'objectiu de seguir creixent i oferir un servei cada vegada més adaptat a les necessitats dels clients espanyols.

El directiu s'ha mostrat sorprès per la resposta dels consumidors del programa Prime a Espanya i ha explicat que des que el van llançar al país han anat afegint "significants avantatges", com els serveis de Prime Music, Prime Reading o Twitch Prime, la plataforma de 'streaming' de videojocs de la companyia, el servei que ha experimentat el creixement més pronunciat en nombre d'usuaris.

Noticias relacionadas

contador