ep fachada de la sede de amadeus en el edificio herre a 2 de marzo de 2023 en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press

Amadeus ha realitzat amb èxit la transició de la seva infraestructura de programari SAP al núvol, mitjançant la solució RISE with SAP, segons ha informat la companyia alemanya aquest dijous.

  • 65,72€
  • 0,95%

Mitjançant RISE with SAP S/4HANA Cloud, a la seva edició privada, Amadeus ha traslladat els seus processos interns al núvol amb Microsoft Azure. L'enfocament simplificat del RISE with SAP, que proporciona una oferta comercial i un contracte que abasta infraestructura, serveis gestionats i llicència, contribueix a salvaguardar l'eficiència operativa d'Amadeus, ha indicat SAP en un comunicat.

RISE with SAP ofereix accés exclusiu a les últimes actualitzacions, millores i solucions específiques del sector, cosa que permetrà a Amadeus augmentar l'escalabilitat, la flexibilitat i l'eficiència, subratlla SAP. Afegeix que Amadeus estarà així millor preparada per afavorir el creixement al sector dels viatges gràcies a una capacitat de reacció més gran i a l'ajust de la seva capacitat operativa en funció de les condicions del mercat i de la demanda.

A Amadeus, estem compromesos amb l'ús de la tecnologia per crear millors experiències per al viatger. Hem triat RISE with SAP perquè la tecnologia al núvol pot oferir ara un nivell de servei millorat”, afirma Santiago Franco, Chief Information Officer d'Amadeus. “Estem segurs que la nostra decisió augmentarà la nostra eficiència operativa, impulsarà la innovació i, en darrera instància, millorarà els nostres processos interns”.

Noticias relacionadas

contador