- 0,28€
- 0,41%
Amadeus segueix sent incapaç de guanyar-se el suport de JP Morgan i Barclays. Les dues entitats li atorguen preus objectius per sota dels seus nivells de cotització actuals (60 euros en el cas de Barclays i 66 en el de JP Morgan respecte als 67,62 euros als que va tancar el títol) i una recomanació de 'neutral'. Les dues han coincidit també en assenyalar el negoci de la companyia a l'Índia com el seu gran taló d'Aquil·les.
El banc britànic reconeix que, mentre que el negoci d'Amadeus al Vell Continent s'està normalitzant després de registrar, a més, un primer trimestre millor del que s'esperava, la regió de l'Àsia-Pacífic i, més concretament, Índia, segueix resistint-se a la cotitzada espanyola.
L'entitat nord-americana destaca també que "malgrat que Amadeus ha elevat la seva quota de mercat a tot arreu, se li segueix escapant la d'Àsia-Pacífic", en referir-se a la situació de l'empresa a l'Índia com "un vent de cara en el qual s'ha de centrar i que segueix sent una incertesa".
Amadeus va anunciar aquest dimecres un benefici ajustat de 334.700.000 d'euros durant el primer trimestre, un 9,5% més. Els ingressos ordinaris de la companyia es van incrementar un 14,6% durant el període, fins als 1.409 milions d'euros. Després de conèixer aquests comptes, les seves accions han repuntat 3,49% a l'IBEX.
L'EBITDA d'Amadeus va millorar un 11,3% fins al març i va arribar als 599.800.000 d'euros. La companyia ha assenyalat que va mantenir la seva "tendència de creixement positiu" durant el primer trimestre de 2019 gràcies a la "sòlida" evolució dels seus negocis de distribució i solucions tecnològiques, la consolidació de TravelClick (des del 4 d'octubre de 2018) i un impacte positiu pel canvi de divisa. "Tot això va contribuir a un creixement de doble dígit tant en els ingressos com en l'EBITDA durant el trimestre", subratlla.