ep archivo   luis maroto consejero delegado de amadeus en la junta general de accionista de 2017
EUROPA PRESS - Archivo

Barclays ha elevat aquest dijous el preu objectiu d'Amadeus fins als 75 euros des dels 70 euros anteriors, alhora que ha reiterat el seu consell de sobreponderar. Aquest nou preu suposa atorgar a la companyia un potencial del 13% des dels nivells de cotització actuals.

  • 65,72€
  • 0,95%

JP Morgan millorava fa uns dies la seva valoració d'Amadeus fins als 80 euros des dels 72 euros, reiterant també la seva recomanació de sobreponderar. Per part seva, Bankinter la té entre les seves favorites dins de la seva Cartera Model 5 Valors.

Amadeus és el segon millor valor de l'IBEX durant l'any, amb una revaloració acumulada del 37%. Se suma a altres empreses turístiques (Meliá, IAG, Aena) que lideren el selectiu el 2023 enmig de les bones perspectives per al sector.

Durant el primer trimestre d'aquest any, Amadeus va disparar el benefici fins als 262,4 milions des dels 81,3 milions del mateix període de fa un any. Això implica un augment del 222,8%. Els ingressos entre el gener i el març van pujar un 43%, fins als 1.311 milions.

La companyia va dir en presentar els comptes que el creixement dels viatges els havia impulsat. El conseller delegat, Luis Maroto, va remarcar el bon començament d'any, amb "sòlids" resultats operatius i financers en tots els segments.

"El trànsit aeri va millorar a nivell global, tant el nacional com l'internacional, encara que a ritmes diferents. El trànsit d'Àsia-Pacífic es va recuperar especialment bé; les nostres reserves a la regió van créixer més del 150% i els passatgers embarcats més del 120% durant el primer trimestre en comparació amb el mateix període de l'any anterior, hem continuat implementant la nostra estratègia, amb la migració de diverses aerolínies als nostres sistemes durant el trimestre, a més, mantenim una cartera comercial positiva que, juntament amb la recuperació dels volums de viatge, hauria de seguir recolzant els nostres resultats aquest any", va afirmar Maroto.

Noticias relacionadas

contador