ep el presidente de telefonica jose maria alvarez pallete durante una charla en la primera jornada
Alberto Ortega - Europa Press

La GSMA ha decidit que el president de Telefónica, José María Álvarez-Pallete, estengui dos anys el seu mandat, de manera que supervisarà la direcció estratègica de l'organització, que representa els operadors i empreses mòbils del món.

"Em sento honrat i complagut d'haver estat elegit per servir com a president de GSMA en un moment tan emocionant per a la indústria. Espero treballar en estreta col·laboració amb la resta de la Junta, l'equip de lideratge de GSMA i tots els nostres membres per abordar els problemes crítics que enfronten la nostra indústria i els nostres clients", ha assenyalat Álvarez-Pallete.

A més, la GSMA ha elegit nous membres de la Junta Directiva de GSMA per un període de dos anys a partir de l'1 de gener del 2023 fins al 31 de desembre del 2024. Entre ells, a més d'Álvarez-Pallete López com a president, es troba Gopal Vittal, director executiu de Bharti Airtel Group, com a vicepresident.

El CEO de Telefónica va arribar a la presidència del consell de la GSMA a finals del mes de gener passat i ocuparà el càrrec durant el 2023 i el 2024.

"Estem encantats de donar la benvinguda als membres nous i reelegits de la Junta i agraïm als membres sortints de la Junta de GSMA pel suport excepcional", ha afirmat el director General de GSMA, Mats Granryd.

Noticias relacionadas

contador