ep almirall logo recurso
ALMIRALL
9,15€
  • 0,03€
  • 0,33%

Almirall ha tancat la venda de ThermiGen, el seu negoci d'estètica, a Celling Biosciences, segons ha informat aquest dilluns la companyia, que no ha precisat l'import de l'operació.

El grup farmacèutic ha explicat en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que aquesta transacció no afecta les seves estimacions financeres per al 2019.

ThermiGen, que està situada a Dallas (Texas) i té 94 treballadors, va generar vendes netes de 16 milions d'euros el 2018. Almirall ha destacat que, amb aquesta operació, completa la seva reorientació estratègica cap a la dermatologia mèdica. Cal recordar que Almirall ja va anunciar que tancava un acord amb Celling per la venda del seu negoci d'estètica el passat 4 de març.

L'empresa va presentar fa unes setmanes els seus resultats de 2018 en què la cotitzada espanyola aconseguia sortir de números vermells. Concretament, es va apuntar un benefici de 77,7 milions d'euros, respecte a les pèrdues registrades de 304 milions l'any anterior.

L'FDA APROVA DUAKLIR

Almirall ha anunciat també aquest dilluns que la FDA (Administració d'Aliments i Medicaments nord-americà) ha aprovat Duaklir d'acord amb els resultats positius de l'estudi Amplify que demostren millores significatives en la funció pulmonar dels pacients amb MPOC, de moderada a greu, comparant amb cada component de manera individual (tant bromur d'aclidini com formoterol).

L'FDA també ha aprovat incloure en la Fitxa tècnica del producte d'Estats Units d'Amèrica que Tudorza® i Duaklir® redueixen la taxa anual d'exacerbacions d'MPOC moderades o greus en comparació amb el placebo.

Noticias relacionadas

contador