ep trabajador de almirall
Servicio Ilustrado (Automático) - Archivo

Almirall es dispara un 11% aquest dilluns. La companyia celebra el positiu canvi de recomanació de Goldman Sachs, que eleva el seu preu objectiu des dels 15,19 euros fins als 17,50 euros per acció, la qual cosa implica un potencial alcista del 47,3% des dels seus nivells actuals de cotització.

  • 8,85€
  • 0,40%

A més, des de Goldman han elevat el seu consell des de mantenir a comprar, sumant-se així a la majoria d'analistes, amb un 66,7% recomanant comprar els seus títols enfront del 33,3% que aconsella mantenir i sense cap que recomani vendre.

El títol s'acosta així a aquesta resistència dels 13,50 euros que, al seu torn, el separa d'anar pels seus màxims històrics. Com bé recordava l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, el passat 15 de març, Almirall és un títol alcista i cal deixar de "fixar-nos només en el dia a dia, perquè llavors perdem la perspectiva del valor".

"Només cal mirar la directriu alcista de llarg termini en la qual s'està secundant des de finals de 2011. Són molts els punts de suport en aquesta i si a més és capaç de superar la resistència dels 13,50 euros durant les pròximes setmanes, com preveig, tindrem una interessant figura de tornada en doble sòl, amb objectiu en els màxims històrics als 18 euros", argumenta Rodríguez a la seva última anàlisi sobre el valor.

Noticias relacionadas

contador