ep almirall
ALMIRALL - Archivo

Almirall cau a la borsa després d'anunciar de manera inesperada la sortida del seu conseller delegat, Gianfranco Nazzi, que serà substituït de manera interina per l'actual president de la farmacèutica, Carlos Gallardo.

  • 8,82€
  • 1,91%

"Molt mala notícia per a la companyia, Gianfranco va ser nomenat CEO fa escassos 18 mesos, i la seva sortida suposa la sortida de fins a tres consellers delegats en escassos 6 anys (Eduardo Sanchiz, Peter Guenter i Gianfranco Nazzi)", destaquen els experts de Renta 4, que han reiterat el consell de mantenir el valor, amb un preu objectiu de 12,40 euros per acció.

Per la seva banda, els analistes de Banc Sabadell, que aconsellen comprar el títol, amb una valoració de 13,90 euros, afirmen que és "una notícia negativa d'impacte limitat. Nazzi amb prou feines ha estat 18 mesos al càrrec i no hi ha detalls sobre els motius de la sortida”.

Segons la seva opinió, "la notícia és negativa atès que la seva àmplia experiència al sector, especialment en mercats clau com els EUA, li feien un candidat ideal per al proper llançament de Lebrikizumab. Per a Almirall s'obre ara un període d'incertesa fins que se'n trobi un nou candidat".

Finalment, els experts de Bankinter, el consell del qual del valor és neutral, amb preu objectiu en revisió, afegeixen que és una "notícia negativa. Nazzi es va incorporar a Almirall l'1 de maig de 2021 després de la marxa de Peter Guenter, que va deixar la companyia a finals del 2020 després de tres anys al capdavant de la companyia, l'evolució de la cotització ha estat desfavorable durant el breu període de Nazzi al capdavant d'Almirall (-26% absolut i -15% relatiu a l'IBEX -35), incloent-hi la sortida del valor de l'IBEX-35 el juny del 2022".

Noticias relacionadas

contador