alicia koplowitz ok

Alicia Koplowitz ha entrat en el capital de Metrovacesa en prendre títols de la promotora immobiliària valorats en 627.000 euros. Ho ha fet a través de la seva societat d'inversió de capital variable (SICAV) durant el tercer trimestre de l'any.

  • 8,55€
  • 0,00%

L'empresària aposta així pel sector de la construcció de nous habitatges, ja que durant exercicis anteriors va mantenir posicions al de la gestió de patrimoni immobiliari en invertir puntualment en algunes de les noves socimis.

Manté la seva inversió a la Borsa espanyola a l'entorn dels 27 milions d'euros

El desembarcament en Metrovacesa, la immobiliària participada pel Santander, constitueix la principal novetat a la cartera d'inversió de la SICAV d'Alicia Koplowitz a la borsa espanyola durant el tercer trimestre de l'any, segons consta als registres de la Comissió Nacional del Mercat de valors (CNMV).

Naturgy es manté com a 'valor estrella' d'aquesta cartera, atès que té una inversió de 6,30 milions d'euros en la companyia energètica que dirigeix ​​Francisco Reynés. Després s’hi situen Amadeus, en què té confiada una inversió de 4 milions, l'operador d'aeroports Aena, del qual té títols per valor de 3,5 milions, i Inditex, amb una inversió de 2,26 milions.

Entre la resta de moviments de la companyia d'inversió de Koplowitz destaca l'entrada en Prosegur Cash, amb una inversió de 2,36 milions d'euros.

Durant el tercer trimestre de l'any, l'empresària ha reduït les seves inversions que manté en Banco Santander, Gamesa, Parques Reunidos i NH Hotels, en aquest cas coincidint amb la formulació de l'OPA de Minor.

A la banda oposada, la SICAV de l'empresària ha augmentat la seva 'aposta' per Melià, i manté estable el que té confiada en Zardoya Otis.

Tot i la volatilitat i les incerteses que es registren als mercats, la companyia d'Alicia Koplowitz manté la seva inversió a la Borsa espanyola a l'entorn dels 27 milions d'euros, volum semblant al que tenia al tancament de la primera meitat de l'any.

Noticias relacionadas

contador