alibabacbcotizacion1

Les accions d'Alibaba, que cotitzen a la borsa de Hong Kong, s'han disparat més d'un 11% aquesta matinada després que el gegant xinès del comerç electrònic hagi anunciat un augment de la mida del programa de recompra d'accions des de 15.000 milions de dòlars a 25.000 milions de dòlars.

La companyia ha comunicat que el pla de recompra d'accions serà efectiu per un període de dos anys, fins al març del 2024.

Alibaba ha recomprat uns 56,2 milions d'accions dipositàries nord-americanes (ADR), per un valor de 9.200 milions de dòlars, en el marc del programa de recompra anunciat anteriorment. Els ADR cotitzen als Estats Units i actuen com a representants d'empreses estrangeres.

El gegant del comerç electrònic amb seu a Hangzhou busca augmentar la confiança dels inversors, ja que les seves accions han perdut al voltant de dos terços del seu valor des que van assolir un màxim històric a l'octubre del 2020.

"El preu de les accions d'Alibaba no reflecteix justament el valor de l'empresa atesa la nostra sòlida salut financera i els nostres plans d'expansió", va dir el subdirector financer de la companyia, Toby Xu, en un comunicat.

Noticias relacionadas

contador