• La companyia espera invertir-hi 15.200 milions de dòlars durant els pròxims cinc anys per impulsar la seva xarxa logística global
alibaba-accuse-par-des-marques-du-groupe-kering-de-proposer-des-contrefacons

El gegant xinès de comerç electrònic, Alibaba, ha augmentat la seva participació en la companyia de logística Cainiao Smart Logistics mitjançant una inversió addicional de 5.300 milions de iuans (807 milions de dòlars). Així, Alibaba s'ha quedat amb una participació del 51% en la companyia.

Abans de l'acord, Alibaba tenia 47% de Cainiao, segons ha informat la companyia en un comunicat recollit per Reuters. L'operació donaria a Alibaba una presència addicional a seu consell i augmentaria així la seva presència a un total de set seients des de quatre. S'espera que l'acord finalitzi a l'octubre.

Alibaba va afegir que espera invertir-hi 100.000 milions de iuans, o 15.200 milions de dòlars, durant els propers cinc anys per impulsar la seva xarxa logística global. La companyia va dir que vol respondre les comandes al continent amb 24 hores i en 72 hores a nivell mundial.

Noticias relacionadas

contador