gamestopcb11

Es tornaran a disparar les accions de GameStop? Els títols del minorista de videojocs estan sota el focus del mercat que el trader Roaring Kitty, responsable del famós 'short squeeze' del 2021, revelés una elevada participació a la companyia.

Aquest trader anomenat Keith Gill, que es fa anomenar DeepFuckingValue a Reddit, va publicar en aquest fòrum una captura de pantalla del que podria ser la seva cartera amb una quantitat significativa d'accions ordinàries de GameStop i opcions de compra. En concret, l'operador favorit dels usuaris de Reddit té 5 milions de títols del minorista valorats en uns 115,7 milions de dòlars, així com una posició de 120.000 opcions de compra a GameStop amb un preu d'exercici de 20 dòlars que vencen el 21 de juny i que es van comprar per uns 5,68 dòlars cadascuna.

Cal assenyalar que, si tot apunta que és una publicació d'aquest famós trader, n'hi ha que assenyalen que podria ser un imitador. I és que aquesta publicació es va realitzar al subreddit r/SuperStonks en lloc de a r/WallStreetBets, lloc on va publicar la majoria dels seus missatges durant gener de 2021.

Un argument a favor dels que creuen que darrere aquesta publicació estaria Roaring Kitty es troba al compte d'X (antiga Twitter) d'aquest usuari, on va publicar més o menys a la mateixa hora, una imatge críptica d'una carta invertida del joc 'U'.

Diumenge a la nit, les accions de GameStop van pujar més d'un 19% al mercat de 24 hores de Robinhood, que permet la negociació contínua de determinats valors. La majoria dels analistes esperen que aquest valor es dispari durant la jornada borsària aquest dilluns.

Aquest usuari ha tornat a estar molt actiu en les darreres setmanes. Al començament de maig, Roaring Kitty va tornar a aparèixer per xarxes socials i va disparar el preu de les accions de GameStop en allò que semblava una reedició de l'estrangulament de curts de gener de 2021. La publicació que va desencadenar aquest frenesí comprador va ser un meme en el que un home que juga a videojocs s'inclina cap endavant, el qual és interpretat com que “és moment de posar-se seriosos”.

GameStop va aprofitar el repunt del maig per recaptar més de 900 milions de dòlars en una venda d'accions. La companyia, que no va revelar a quin preu es van vendre els títols, sí que ha explicat que la transacció era una oferta "al mercat", tal com havia anunciat el 17 de maig passat.

Kathleen Brooks, directora d'investigació d'XTB, i altres analistes han indicat que el despertar de Roaring Kitty i els últims moviments d'aquest usuari en xarxes podrien significar el retorn "de la bogeria per les accions meme", ja que la cadena de videojocs registra "el seu exercici més sòlid des del març del 2021".

"Els resultats del primer trimestre van ser horribles: els guanys nets van disminuir en 27,7 milions de dòlars, mentre que els guanys per acció van ser negatius en 0,09 dòlars, cosa que suggereix que l'empresa no és rendible. Per tant, el moviment del preu de les accions a les últimes setmanes no està impulsat pels fonaments", va assegurar a principis de maig aquesta experta.

Noticias relacionadas

contador