airtificialcbgrande

Airtificial ha tancat l'últim mes sis contractes per 11 milions d'euros amb quatre Tier 1 per fabricar lineals 'intel·ligents' de muntatge per a la direcció assistida i els frens elèctrics, que lliurarà clau en mà a fàbriques d'automoció als Estats Units i Mèxic, segons ha informat aquest dijous la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,13€
  • 0,31%

El termini de lliurament d'aquesta tecnologia, adjudicat a la unitat d'Intelligent Robots d'Airtificial, varia entre les 36 i les 48 setmanes.

Els dos contractes més importants, signats amb un Tier 1 alemany que fabrica components per als principals OEM del sector d'automoció, sumen un valor total d'uns 3,8 milions d'euros i, segons la companyia, consoliden la relació amb aquest Tier 1 i obren la porta a nous projectes industrials de perfil semblant.

El tercer dels contractes suma un valor d'1 milió i s'ha tancat amb un Tier 1 japonès que proveeix de components un dels fabricants de vehicles elèctrics i híbrids més rellevants i amb més capacitat de producció del sector, ha indicat la companyia.

La cambra dels contractes s'ha signat amb un client amb què històricament Airtificial ha treballat en "multitud d'ocasions, amb què també ha signat el cinquè dels acords.

Finalment, el sisè ha tancat amb un soci que, segons l'empresa, està situat a l'avantguarda mundial en tecnologia de la mobilitat.

"La signatura d'aquests nous acords (...) demostra la confiança que tenen els nostres clients en les capacitats d'Airtificial per optimitzar els seus processos industrials", ha dit el CEO de l'empresa, Guillermo Fernández de Peñaranda.

Noticias relacionadas

contador