ep avion beluga de airbus en la sede de la empresa en getafe en madrid espana a 21 de febrero de
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Airbus cotitza ara en pla després d'arribar a caure un 8%. La companyia ha rebut autorització per part del seu Consell d'Administració per retirar la proposta de dividend de 1,80 euros amb càrrec als resultats de 2019, retirar les previsions per a 2020, suspendre l'aportació addicional voluntària al finançament de les pensions i establir una nova línia de crèdit per import de 15.000 milions d'euros davant la situació creada per l'expansió del coronavirus.

  • 134,36€
  • -0,28%

El consorci aeronàutic, en una notificació remesa aquest dilluns a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), ha explicat que els seus recursos de liquiditat, anteriorment situats en 20.000 milions d'euros (12.000 milions d'euros en actius financers disponibles i al voltant de 8.000 milions d'euros en línies de crèdit no utilitzades) s'han reforçat, després de convertir l'actual línia de crèdit de 5.000 milions d'euros en una nova línia per valor de 15.000 milions d'euros.

D'aquesta manera, la liquiditat disponible d'Airbus se situa actualment en prop de 30.000 milions d'euros. "Amb aquestes decisions, la companyia disposa d'una important liquiditat per fer front a les necessitats addicionals d'efectiu relacionades amb el coronavirus", ha subratllat el grup.

Noticias relacionadas

contador