ep archivo   fachada de la sede de la empresa airbus en getafe en madrid espana a 21 de febrero de
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Airbus ha iniciat un programa de recompra d'accions amb la finalitat de donar suport a futures activitats de plans de participació accionarial per a treballadors i plans de compensació basats en accions, segons ha explicat aquest dilluns el fabricant d'aeronaus en un comunicat.

  • 128,80€
  • -0,32%

El programa s'executarà al mercat obert durant un període que finalitzarà el 31 de març del 2025 per un màxim de 4.254.000 accions, valorades en uns 550 milions d'euros segons el preu actual de mercat (129,40 euros).

Airbus ha encarregat a un banc d'inversió que gestioni l'execució del primer tram del programa, que comprendrà un import de fins a un màxim de 2.127.000 accions, que començarà el 9 de setembre del 2024 i finalitzarà com a molt tard el 31 d'octubre de 2024.

El programa es durà a terme amb subjecció a les condicions del mercat i de conformitat amb les normes i els reglaments aplicables, incloent-hi el reglament europeu sobre abús de mercat.

El programa es duu a terme de conformitat amb l'autoritat atorgada pels accionistes al Consell d'Administració d'Airbus a la Junta General Anual celebrada el 10 d'abril del 2024, per recomprar fins a un màxim del 10% del capital social emès de la companyia.

El programa té per objecte donar suport a l'execució de futures activitats de plans de participació accionarial dels treballadors i de compensació basada en accions, evitant alhora la dilució dels accionistes existents.

Noticias relacionadas

contador