air france

Air France i Qantas han signat un acord de codi compartit que amplien la seva aliança i que els permetrà oferir 200 vols a la setmana, amb més opcions per als seus passatgers entre Europa i Austràlia a través d'Àsia. En virtut d'aquest acord, les dues aerolínies connectaran París amb Austràlia a través de Hong-Kong i Singapur i simplificaran així opcions de viatge i optimitzaran horaris.

  • 9,17€
  • 2,83%

En concret, a partir del proper 5 de juny podran realitzar-se ja reserves per volar a partir del juliol. L'aerolínia Air France col·locarà el seu codi en els vols operats per Qantas (entre Hong Kong i Sydney, Melbourne i Brisbane (Austràlia), i entre Singapur i Sydney, Melbourne, Brisbane i Perth.

Els passatgers d'Air France també es beneficiaran de l'acord amb la companyia australiana per viatjar des de Sydney a cinc destinacions nacionals: Adelaida, Canberra, Cairns, Darwin i Hobart. Com a part d'aquest amistós, Qantas col·locarà el seu codi en els vols operats per Air France entre Singapur i Hong Kong i París-Charles de Gaulle, que se sumaran als vols de Sydney, Brisbane, Melbourne i Perth.

ESTRATÈGIA DE CREIXEMENT A ÀSIA-PACÍFIC

El director adjunt de vendes i aliances d'Air France-KLM, Patrick Alexandre, ha explicat que amb aquesta nova associació busquen una cooperació que permeti al grup franco-holandès créixer a la regió Àsia-Pacífic, a través de connexions amb Singapur i Hong Kong, dos dels aeroports del món amb més volum de passatgers.

Els passatgers de les dues aerolínies es beneficiaran també de l'avantatge d'un sol bitllet i facturació assegurant a més la connexió corresponent. A més, els beneficis dels programes de fidelització de les dues aerolínies es compartiran.

De la seva banda, la presidenta i consellera delegat de l'aerolínia australiana, Alison Webster, ha valorat que aquest acord de codi compartit s'emmarca en l'estratègia d'aliances de la companyia per proporcionar als seus passatgers una xarxa més àmplia, que els permeti connectar Europa i Àsia des de París.

Noticias relacionadas

contador