aedas homes promocion tabies granada
Aedas Homes

Aedas Homes ha iniciado las obras de 920 viviendas repartidas en 18 proyectos por toda la geografía española en los primeros cinco meses del actual ejercicio (del 1 de abril al 31 de agosto). En total, la promotora suma más de 7.100 unidades en construcción, de las que más de 1.000 ya están completadas.

  • 24,50€
  • -0,20%

Les xifres d'activitat constructora del començament de l'exercici fiscal constaten la bona capacitat d'execució de la companyia malgrat l'actual moment macroeconòmic i amb la inflació com a protagonista. A més, aquesta bona dada d'inici d'obres i d'unitats en construcció es veu reforçada per una intensa obtenció de llicències: entre l'abril i l'agost la companyia va aconseguir l'autorització per al desenvolupament de més de 1.000 habitatges”, destaca David Martínez, CEO d'Aedas Homes.

La companyia ha remarcat que aquesta elevada activitat a la construcció d'habitatges li atorga "una gran visibilitat" sobre la capacitat de compliment del seu Pla de Negoci i garanteix els lliuraments dels propers exercicis. L'empresa té en construcció el 100% de les unitats que lliurarà els exercicis 2023-24 (44% ja completades) i 2024-25 i ha arrencat les obres del 48% dels habitatges que lliurarà el 2025-26.

David Martínez destaca que, a l'actual escenari macroeconòmic marcat per la inflació i els alts tipus d'interès, “el comportament de la companyia està sent positiu” i posa en valor el perfil solvent de la demanda d'Aedas. “El nostre enfocament, centrat en una demanda sòlida i resilient d'un perfil mitjà i alt i que busca un producte únic en tots els sentits (qualitat, disseny, ubicació, sostenibilitat...), permet mitigar l'impacte de la inflació experimentada en els costos de la construcció”, conclou el CEO d'Aedas Homes.

A la vista de les dades d'execució d'obres, i malgrat l'actual context d'incertesa econòmica, la companyia manté l'objectiu d'assolir una facturació superior als 1.000 milions d'euros el 2023-24 i el compromís d'oferir als accionistes retorns atractius, "recolzant-se en la seva posició de lideratge, solidesa operativa i prudència financera".

Noticias relacionadas

contador