ep consejero delegadode aedas homes david martinez
AEDAS HOMES

Aedas Homes (-2%) ha anunciat aquest dilluns l'emissió de 8 milions d'euros en pagarés. La companyia ha apuntat que es carregaran el programa d'emissió registrat al Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF), segons un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 25,95€
  • 3,80%

"L'import total d'aquestes emissions és de 8 milions d'euros, havent-se rebut peticions de subscripció per part del mercat per un volum 3,7 vegades superior a l'import finalment emès", ha destacat també la immobiliària al seu comunicat.

El grup immobiliari afirma que "amb aquesta emissió diversifica les seves vies de finançament"

Amb tot, des d’Aedas apunten que "els pagarés tindran un termini de venciment d'un mes i de tres mesos". A més, afirma que "amb aquesta emissió, la Societat diversifica les seves vies de finançament".

El grup immobiliari ja va llançar el passat 12 de juny un "programa d'emissió de pagarés al Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF) amb un saldo viu màxim de 75 milions d'euros". Aedas Homes anunciar que PKF Attest Serveis Empresarials va ser designat com a assessor registrat del Programa i, Banc Santander, com a agent de pagaments.

La promotora d'habitatges, que va sortir a borsa el 20 d'octubre de 2017, va tancar aquell any amb unes pèrdues de 40,1 milions d'euros, dels quals 31,55 corresponen a operacions i despeses no recurrents que en la seva gran majoria deriven del procés de la sortida a borsa.

Noticias relacionadas

contador