ep conseller delegat daedas homes david martinez
AEDAS HOMES

Aedas Homes ha llançat aquest dimarts un "programa d'emissió de pagarés al Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF) amb un saldo viu màxim de 75 milions d'euros". Així ho ha anunciat la immobiliària a través d'un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 25,95€
  • 3,80%

El grup immobiliari afirma, a més, que aquesta emissió tindrà "terminis de venciment de fins a 24 mesos, per possibilitar la diversificació de les seves vies de finançament".

L'emissió tindrà "terminis de venciment de fins a 24 mesos"

Aedas Homes ha anunciat que PKF Attest Serveis Empresarials ha estat designat com a assessor registrat del Programa i Banc Santander, com a agent de pagaments.

La promotora d'habitatges, que va sortir a borsa el 20 d'octubre de 2017, va tancar aquell any amb unes pèrdues de 40,1 milions d'euros, dels quals 31,55 corresponen a operacions i despeses no recurrents que en la seva gran majoria deriven del procés de la sortida a borsa.

Segons la immobiliària, es van tractar d'uns resultats "excel·lents" per a una promotora jove i que està en procés de lliurar els seus primers habitatges durant el 2018. "Es tracta d'un balanç operatiu molt positiu que demostra la capacitat de la companyia de complir amb els objectius compromesos amb els accionistes", ha destacat Martínez.

Noticias relacionadas

contador