ep los directores de operaciones de aedas homes luis garcia malo de molina y de nedgia vicente
AEDAS

Aedas Homes i Nedgia, la filial de distribució de gas del grup Naturgy, s'han aliat per portar per primer cop el gas renovable a la promoció d'habitatges mitjançant la instal·lació certificada de sistemes adaptats per al subministrament de biometà.

  • 24,55€
  • -0,20%
  • 22,26€
  • -0,80%

"Amb aquest acord d'implementació del biometà a les promocions per al subministrament provisional necessari per a les proves d'instal·lacions, Aedas Homes fa un nou pas per ser el referent en sostenibilitat al sector de l'habitatge d'obra nova i reduir l'empremta de carboni operacional dels seus projectes", assegura Luis García Malo de Molina, director d'Operacions d'Aedas Homes.

D'aquesta manera, la companyia immobiliària marca una fita al sector de la nova edificació residencial gràcies a Nedgia en el subministrament de gas a les promocions d'habitatges a Espanya. "Per primera vegada", remarca Luis García Malo de Molina, "una promotora canvia el gas natural pel biometà, un gas renovable net, inesgotable, amb emissions neutres de CO2 que contribueix a combatre el canvi climàtic i amb què es potencia la economia circular, fet que suposa un pas de gegant pel respecte al medi ambient”.

"Aquest acord il·lustra l'ambició de Nedgia i el grup Naturgy per descarbonitzar les xarxes de distribució i convertir-se en un referent en la recerca de solucions energètiques que promoguin un desenvolupament energètic sostenible", explica Vicente Gramuntell, director d'Operacions de Nedgia.

El biometà és un gas renovable que s'obté a partir de residu orgànic i que té les mateixes propietats que el gas natural, que permet que aquest sigui vehiculat per les xarxes actuals de gas i consumir-se als habitatges sense modificar les instal·lacions de subministrament.

Actualment, Espanya té el tercer potencial més gran de producció de biometà a Europa, cosa que possibilita la generació d'una enorme riquesa per al conjunt del país i per a aquells territoris que concentren un volum més gran de residus.

Noticias relacionadas

contador