ep archivo   aedas homes entrega en baleares y la zona de levante 746 viviendas en 2021
AEDAS HOMES - Archivo

Aedas Homes ha realitzat aquest dimecres una actualització del seu estat de negoci abans de publicar els resultats del primer trimestre el proper 26 de maig.

  • 24,50€
  • -0,20%

La promotora ha destacat que els compromisos dinversió realitzats durant l'exercici 2021/2022 els permetran promoure, aproximadament, 4.000 unitats addicionals dhabitatges, situant el seu banc de sòl actual en 17.000 unitats (enfront de les 15.484 de l'exercici 2020/2021).

Així mateix, ha indicat que el volum d'inversió realitzat durant l'exercici ha fet que actualment disposi del sòl necessari per cobrir els objectius de lliurament als exercicis 2024/25 i 2025/26. "Mirant a un futur a curt termini, el nostre enfocament d'inversió a terra serà selectiu i oportunista", ha assenyalat.

Aedas subratlla el començament de l'exercici 2022/2023 amb una cartera de vendes “sòlida” que es reflecteix en una cobertura comercial significativa per als propers tres anys. D'aquesta manera, "la companyia continuarà fent una execució operativa molt optimitzada per compensar els efectes de la volatilitat actual a nivell macro amb l'objectiu de preservar marges", indica una nota enviada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

"Atesa la manca d'oferta d'habitatges d'obra nova a Espanya i la demanda estructural subjacent, seguim confiant que la fórmula d'Aedas Homes, basada en un producte adaptat a cada mercat i ben ubicat, amb el focus al client i una excel·lent execució, continuarà proporcionant èxits a llarg termini a la companyia", afegeix.

contador