adveo

Adveo es desploma al Mercat Continu aquest dimecres. La companyia s'ha deixat 57%, després d'anunciar a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) la possible entrada d'un inversor estranger, que buscaria convertir en l'empresa en capital.

  • 0,49€
  • 0,00%

Segons indica Adveo, aquest inversor compraria la totalitat del deute de la societat als bancs tenidors: BBVA, Santander, Caixabank, Bankia, Sabadell i Kutxabank.

L'operació implicaria la capitalització del deute financer del grup paperer

La companyia ha establert, a més, que la voluntat d'aquest inversor seria capitalitzar el deute d’Adveo, una operació que segons la companyia podria comportar "una important dilució de capital".

Amb tot, el grup ha anunciat, a més, que el seu consell d'administració ja ha donat llum verda a les sol·licituds per dur a terme l’auditoria preventiva ('due dilligence'), el pas previ en aquest tipus d'operacions.

Adveo té un valor borsari d'aproximadament uns 40 milions d'euros. Una xifra que contrasta amb el seu actual deute financer: 149 milions d'euros. En capitalitzar aquest deute, el nou inversor, que ha descartat l'OPA per quedar-se amb la companyia, estaria provocant una dilució de capital que portaria els seus actuals accionistes a poder quedar-se amb menys d'una quarta part del capital.

Noticias relacionadas

contador