ep tren elevado en vancouver
BRITISH COLUMBIA

ACS i Acciona han estat les empreses finalistes per participar a l'etapa de sol·licitud de propostes per dissenyar, construir i finançar la via elevada, les obres vials i els serveis públics, així com els elements de transport actiu del Surrey Langley SkyTrain. El projecte, que es desenvoluparà a la ciutat de Vancouver, al Canadà, té un pressupost total de 2.800 milions d'euros (4.010 milions de dòlars canadencs).

  • 125,60€
  • 0,64%

ACS

  • 42,16€
  • 0,52%

La sol·licitud de qualificacions es va publicar a través de BC Bid, la pàgina web en què el govern de British Columbia anuncia les oportunitats de concursos públics, i es va tancar l'1 de novembre de 2022. Després d'una avaluació exhaustiva de les presentacions, el organisme ha anunciat els equips convidats a participar en aquesta etapa de propostes.

En el cas d'Acciona ho farà per als connectors de guia de South Fraser juntament amb les constructores canadenques Aecon Infrastructure Management i Pomerleau BC. ACS, per part seva, ha portat la proposta de la mà de Dragados i la companyia Ledcor Investments.

El govern de Bristish Columbia ha anticipat que el nom de l'empresa seleccionada s'anunciarà a finals de la tardor del 2023.

L'octubre del 2022, l'organisme va emetre una sol·licitud de propostes per separat per a la construcció de vuit noves estacions de SkyTrain, incloent-hi elements de transport actiu, com ara senders per a bicicletes i vianants al voltant de les noves estacions. El novembre de 2022 es va emetre una tercera sol·licitud per al contracte de sistemes i vies, que inclou el disseny, la instal·lació i la integració de sistemes elèctrics, com energia, telecomunicacions i controls automàtics, i el subministrament i instal·lació de vies.

"La Província anunciarà els proposants preseleccionats per a la segona i tercera sol·licitud de propostes el 2023. Les adjudicacions de contractes s'anticipen a principis del 2024", ha assenyalat l'organisme a través d'un comunicat.

contador