ep simulacion del nuevo hospital de dunedin en el que cimic participara
NEW DUNEDIN HOSPITAL

Cimic, la filial australiana d'ACS, prendrà part del major projecte hospitalari de la història de Nova Zelanda, que compta amb un pressupost total d'execució de 1.470 milions de dòlars neozelandesos, al voltant de 880 milions d'euros al canvi actual.

ACS

  • 41,84€
  • -0,05%

La companyia presidida per Juan Santamaría s'ha adjudicat provisionalment la construcció d'un dels edificis que conformarà el nou complex hospitalari de New Dunedin, segons informa en un comunicat. Es tracta d'un contracte que haurà de ser confirmat el 2023, amb la previsió que CPB Contractors, empresa subsidiària de Cimic, acabi les obres l'abril de 2028, data quan s'espera que s'obri el nou edifici.

"Les nostres capacitats en planificació, tecnologia i disseny d'establiments hospitalaris donaran suport al Ministeri de Salut i a la Junta de Salut de Districte Sud per aconseguir un nou hospital que incorpori tecnologia i processos que millorin l'eficiència i l'experiència dels pacients i el personal", assegura Santamaría.

L'edifici per a pacients hospitalitzats, del qual s'encarregarà CPB, proporcionarà instal·lacions mèdiques d'última tecnologia, una millor distribució dels serveis i donarà suport la seva funció com a hospital universitari terciari. Inclourà 421 llits i es construirà al centre de la ciutat de Dunedin.

CPB Contractors ja ha realitzat diversos projectes hospitalaris tant a Nova Zelanda com a Austràlia, incloent-hi l'edifici Waipapa (anteriorment conegut com l'edifici de serveis aguts) a Christchurch Hospital, el Northern Beaches Hospital a Sydney i ha millorat els hospitals de Nepean, Wagga Wagga, Coffs Harbour i Campbelltown a Austràlia.

Noticias relacionadas

contador