ep autopista texana sh 288 de acs
ACS

ACS és el millor valor de l'IBEX aquest dilluns (+1,77%, 40,36 euros) després que Jefferies hagi elevat el preu objectiu de la constructora fins als 40,50 euros des dels 36,80 euros i hagi reiterat el consell de mantenir. La companyia ha pres aquesta decisió després d'incrementar les seves estimacions de benefici net de la companyia en un 3-4%, reflectint la consolidació de Thiess dins del negoci de Hochtief, així com una participació accionarial més gran en Hochtief.

ACS

  • 40,40€
  • 0,30%

"N'actualitzem la valoració i n'incrementem el preu objectiu fins als 40,50 euros. Reiterem la qualificació de mantenir per a ACS, ja que hi veiem una exposició més gran al risc de reinversió en concessions en comparació amb Hochtief, i vents en contra de flux de caixa a causa de la reducció de riscos contractuals a Dragados, cosa que afectarà els fluxos de caixa ex Hochtief per més temps", explica Jefferies.

L'augment de preu objectiu reflecteix la valoració més gran que té Jefferies de Hochtief impulsada per guanys accelerats en construcció, "no obstant això, mantenim la nostra qualificació de mantenir per a la matriu".

"Assumim que el fort creixement dels guanys a Hochtief es compensa parcialment amb la normalització de marges a Dragados i Clece. Suposem un desenvolupament pla per a Abertis (comptabilitzat pel mètode de participació) el 2024, reflectint els impactes de l'impost a les concessions en França que compensen el creixement de preus i volums".

Noticias relacionadas

contador