ep tienda pop up de mango para jovenes
MANGO

El grup de moda Mango i Acciona Energía han arribat a un acord per al subministrament d'electricitat 100% renovable durant els propers deu anys. Així, l'empresa tèxtil tindrà coberta la totalitat del consum elèctric dels centres, gràcies a les 26 GWh/any d'electricitat renovable que proveirà la companyia energètica.

  • 20,80€
  • -0,19%

Mitjançant aquest acord, Acciona Energía cobrirà la totalitat del consum elèctric a les oficines centrals de l'empresa de moda a Palau Solità i Plegamans (Barcelona), el magatzem logístic de Lliçà d'Amunt (Barcelona), així com de deu de les botigues més grans a Espanya de la companyia catalana.

"Amb aquest contracte PPA (Power Purchuase Agreeement), Mango consolida el seu compromís amb la sostenibilitat i la seva estratègia de combatre el canvi climàtic gràcies al consum d'electricitat neta", expliquen des de Mango. Aquest contracte, indiquen, entrarà en vigor a partir de l'1 de gener del 2023.

El conseller delegat de Mango, Toni Ruiz, assenyala que “la compra d'electricitat mitjançant aquest contracte a llarg termini permetrà a Mango avançar en els compromisos de sostenibilitat, alhora que es garanteix un subministrament elèctric a preus competitius i evitant la volatilitat lligada als preus de l'electricitat al mercat”.

Així mateix, Javier Montes, el director comercial d'Acciona Energía, assenyala que “amb aquest acord seguim avançant en la nostra estratègia d'incrementar el volum de nous contractes de subministrament i PPA a mitjà i llarg termini a clients corporatius, alhora que contribuïm a descarbonitzar el consum elèctric dels nostres clients i reduir les seves factures de la llum”.

Aquesta iniciativa s'emmarca al Pla Estratègic de Sostenibilitat de Mango que manté com a propòsit assolir les zero emissions netes l'any 2050. Per poder assolir-ho, la companyia s'ha marcat un doble objectiu per al 2030: primer, rebaixar en un 80% les emissions directes i les generades per l'energia que consumeix; i segon, baixar en un 35% les emissions que produeix a la seva cadena de subministrament, productes i serveis, combustibles i energies, transport, considerant així l'any 2019 com a any base a aquests propòsits.

Noticias relacionadas

contador