ep archivo   planta fotovoltaica de acciona energia
ACCIONA - Archivo

Acciona Energía ha signat un acord de compravenda d'energia (PPA) amb la companyia de tecnologia mèdica Zimmer Biomet per subministrar-li electricitat 100% renovable a Espanya durant 12 anys.

  • 20,26€
  • -1,27%

L'energia lliurada procedirà de la planta fotovoltaica Cristo Bailones, a la província de Ciudad Real. Amb una capacitat de 42MWp, aquesta planta es troba actualment en desenvolupament i la seva entrada en operació s'estima a finals del 2024, moment en què arrancarà el subministrament.

"Aquest és només el més recent dels nostres avenços en el nostre compromís continu amb unes operacions més sostenibles a escala mundial", va dir Keri P. Mattox, directora de Comunicacions i Administració de Zimmer Biomet i presidenta de Zimmer Biomet Foundation.

"Estem molt satisfets amb les inversions que fem per compensar les nostres emissions de carboni d'abast 1 i 2 als Estats Units i ens complau ampliar aquest compromís a les nostres operacions a Europa. La nostra responsabilitat amb la gestió mediambiental és un element crític del nostre negoci, i ens sentim orgullosos del nostre progrés continu per ser una companyia responsable amb l'objectiu de complir la nostra missió d'alleujar el dolor i millorar la qualitat de vida de les persones a tot el món", va afegir.

Amb aquest acord, Acciona Energía continua augmentant el volum de nous contractes de subministrament i PPAs a mitjà i llarg termini a clients corporatius. "Mitjançant la signatura de contractes a llarg termini com aquest reafirmem el nostre compromís amb la descarbonització, acompanyant els nostres clients en la seva transició energètica, proporcionant-los energia renovable competitiva que, a més, els ajudarà a reduir els costos d'aprovisionament energètic", va afirmar Javier Montes, director comercial d'Acciona Energía Energía.

El desenvolupament de la planta fotovoltaica Cristo Bailones s'està duent a terme a la mateixa zona del parc eòlic homònim que Acciona Energía opera des del 2004 i utilitzarà el mateix punt de connexió a la xarxa. Aquest tipus d'instal·lacions que uneixen dues o més fonts de generació d'electricitat en una mateixa ubicació és conegut com a hibridació i suposa diversos avantatges, com ara un millor aprofitament de l'espai i de les infraestructures elèctriques i una reducció de l'impacte ambiental.

Noticias relacionadas

contador