ep biblioteca nacional 20190529184504
EUROPA PRESS - Archivo

Acciona Energía s'ha adjudicat el contracte per subministrar energia 100% renovable a la Biblioteca Nacional d'Espanya durant dotze mesos, encara que l'import no ha transcendit.

  • 21,64€
  • -0,92%

En concret, ha explicat la companyia en una nota, subministrarà electricitat renovable certificada com a tal pel sistema de garanties d'origen de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC).

"Aquest subministrament net permetrà a l'organisme públic cobrir el total de les necessitats elèctriques i evitarà l'emissió a l'atmosfera de 600 tones de CO2 en el conjunt del període adjudicat", ha remarcat la companyia.

De fet, recorda que aquest nou contracte se suma als acords que Acciona Energía manté amb altres institucions públiques a Espanya, com ara el Ministeri de la Presidència, l'IMSERSO, el Centre Nacional d'Investigacions Oncològiques Carles III o el Centre Espanyol de Metrologia.

Acciona Energía també subministra electricitat renovable a Aena, ACUAMED i a diferents institucions científiques i educatives pertanyents al Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya.

La companyia aprofita el comunicat per recordar la seva posició com a "major comercialitzadora independent d'energia renovable a Espanya des del 2021" i també com "l''utility' més 'verda' del món segons el rànquing Top 100 Green Utilities elaborat anualment per Energy Intelligence".

Així mateix, recorda que subministra electricitat 100% renovable a grans i petits consumidors, clients corporatius i entitats públiques de tot el món, “amb el suport de més de 13GW instal·lats, contribuint a la seva estratègia de descarbonització i de mitigació del canvi climàtic”.

Noticias relacionadas

contador