ep archivo   planta fotovoltaica de acciona energia
ACCIONA - Archivo

Acciona Energía ja té data per abonar el primer pagament que l'empresa lliurarà als seus accionistes com a companyia independent. Serà el proper 21 d'abril del 2022, per un import brut d'aproximadament 0,28 euros per acció, o xifra superior que fixi el Consell d'Administració o els seus membres amb facultats delegades en cas que hi hagi autocartera directa.

  • 20,80€
  • -0,19%

Segons explica la companyia a través d'un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el dividend es troba entre els punts que hauran de ser aprovats a la Junta General Ordinària d'Accionistes que el Consell d'Administració d'Acciona Energia ha convocat per al proper dia 7 d'abril de 2022 a les 12:00h, a primera convocatòria i 8 d'abril de 2022 a segona convocatòria.

El pagament del dividend es farà a través de les entitats participants a la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre Compensació i Liquidació de Valors, S.A. (Societat Unipersonal).

El pagament als accionistes representa al voltant del 25% del benefici, uns 92,2 milions d'euros. Acciona Energía compleix així la forquilla a la qual es va comprometre amb la seva sortida a borsa l'estiu passat, que va situar entre el 25% i el 50%.

La Junta General Ordinària d'Accionistes també votarà la reelecció com a auditor dels comptes de KPMG, l'aprovació dels resultats anuals i l'informe sobre les remuneracions dels consellers de la companyia.

contador