ep archivo   economia  acciona energia suministrara 254 gwh a clientes industriales de fortia
CINTIA SARRIA - Archivo

Acciona Energía ha anunciat aquest dimecres l'inici de la construcció de Forty Mile, un projecte eòlic de 280MW a Alberta (Canadà), que la companyia espera finalitzar el primer trimestre del 2025 i que comptarà amb 49 turbines Nordex.

  • 21,24€
  • -1,67%

El desenvolupament de Forty Mile ha estat dut a terme per Renewable Energy Systems Canada (RES), i serà el major projecte eòlic d'Acciona Energia a Amèrica del Nord, amb un potencial per ser ampliat fins a 400MW en una segona fase.

Forty Mile crearà fins a 250 llocs de treball durant el pic de construcció i un màxim de 25 llocs de treball permanents un cop entri en funcionament. Acciona Energía i RES treballaran "en estreta col·laboració" amb totes les parts interessades, incloent-hi els organismes governamentals locals i els propietaris de les terres, per "garantir que el desenvolupament es realitza de forma òptima i per maximitzar els impactes positius del projecte a la comunitat".

La companyia ja posseeix i opera quatre parcs eòlics a Canadà, que sumen més de 180MW de potència eòlica. La construcció d'aquest projecte amplia la seva presència a Amèrica del Nord i "continua avançant en el compromís de creixement i diversificació geogràfica".

Noticias relacionadas

contador