ep archivo   parque eolico de acciona energia
ACCIONA ENERGÍA - Archivo

Acciona Energía ha estat seleccionada, juntament amb el seu soci local Freya Renewables, per desenvolupar un parc eòlic de 160MW a les Filipines.

  • 21,24€
  • -1,67%

El contracte ha estat adjudicat pel Departament d'Energia de Filipines a través del quart procés de selecció obert i competitiu (OCSP4 per les sigles en anglès) per a recursos hidroelèctrics, geotèrmics i eòlics, i atorga drets d'exploració, desenvolupament i utilització de recursos eòlics en una zona predeterminada del municipi de Pantabangan, a 150 quilòmetres al nord de Manila.

El Govern de Filipines està impulsant el desenvolupament de les energies renovables per reduir la seva dependència de la importació de combustibles fòssils i s'ha fixat ambiciosos objectius per augmentar la proporció d'energies renovables al mix energètic fins al 35% el 2030 i el 50% el 2040.

Acciona ha explicat que compta amb una presència significativa a les Filipines, on opera a través de les seves divisions d'Aigua i Infraestructures des de l'any 2016 i ha dut a terme projectes emblemàtics com l'autopista Cebu Cordova Link Expressway (CCLEX), la planta de tractament de aigua DWTP Putatan II i la DWTP Llacuna Lake.

A més, l'empresa va signar recentment un acord amb el Govern Provincial de Cebú i Freya Renewables per desenvolupar una planta fotovoltaica de 150MW a l'illa de Cebú.

Noticias relacionadas

contador