ep el presidente de acciona energia jose manuel entrecanales en el centro durante la conferencia con
ACCIONA ENERGÍA

Acciona Energía (+2%) celebra aquest dimecres a borsa la millora de preu objectiu de JP Morgan, que ha elevat la seva valoració fins als 44 euros des de 38 euros, alhora que reitera el seu consell de sobreponderar.

  • 20,80€
  • -0,19%

El nou preu se situa per sobre del preu actual de cotització (43 euros), al contrari que l'anterior, tot i que implica atorgar-li un potencial reduït a la companyia al voltant del 2%.

Acciona Energía coincideix avui a dalt de tot de l'IBEX amb una altra de renovable, Solaria, que registra alces que en aquest cas superen el 3%.

Les renovables espanyoles estan aquests dies a la boca de les empreses d'inversió internacionals. Barclays millorava el preu objectiu de Solaria la setmana passada, tot i que reiterava el consell d'infraponderar. Pujava el preu fins als 18,60 euros des dels 17,70 euros. Solaria cotitza actualment a prop dels 23 euros, clarament per sobre del preu de Barclays.

Per la seva banda, Berenberg insistia també la setmana passada al consell de comprar Soltec, a la qual atorga un preu objectiu de 8 euros, un 45% per sobre dels nivells actuals de cotització (5,5 euros).

Així mateix, aquesta setmana també Barclays ha millorat el preu de Grenergy fins als 42 euros (potencial del 15%), amb un consell de neutral.

Noticias relacionadas

contador