abengoa sede

Abengoa ha anunciat aquest dimarts que ha arribat a un acord amb diversos prestadors per obtenir una línia de liquiditat que supera els 137 milions d'euros, amb venciment el dia 23 de setembre del 2016, encara que en certes circumstàncies podria allargar-se durant un any.

Les accions d'Abengoa es disparen un 12%, fins a 0,2650 euros.

En un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la multinacional andalusa d'energies renovables, construcció i enginyeria informa que la línia de crèdit es concedeix «en el marc de les negociacions que la societat està mantenint amb un grup dels seus creditors financers que comprèn bancs i tenidors de bons emesos pel grup d'Abengoa per a la reestructuració del seu endeutament», així com la «recapitalització en línia amb els paràmetres d'un acord que va ser anunciat el 10 de març del 2016».

Així doncs, a través de la seva filial Abengoa Concesiones Investments Limited, ha formalitzat un contracte de préstec de 137,094 milions d'euros. La data de venciment és el 23 de setembre, encara que també podria allargar-se durant dotze mesos a partir de la data de disposició.

INTERÈS DEL PRÉSTEC

El préstec tindrà un interès inicial anual igual al resultat de sumar a l'EURIBOR el 14,5%. Per la seva banda, l'interès de demora serà l'EURIBOR més el 5%.

Els prestadors són un grup de fons: 683 Capital Partners, LP, Arvo Investment, CCP Credit Acquisition Holdings Luxco, Company No, 2 Pty Ltd, Lajedosa Investments, Potter Netherlands Coöperatief, SPV Capital Funding, i fons gestionats per Attestor Capital i per OHA i Oak Hill.

contador