abengoa caidas
ABENGOA
0,02€
  • 0,00€
  • 0,00%

Les accions d'Abengoa han arribat a sumar més d'un 20% al llarg de la sessió, però ha reduït aquest increment després de conèixer que tornava a ampliar el termini per adherir-se al contracte de bloqueig o "lock-up". En concret ha pujat un 12,32% l'A i un 9,21% la B al tancament del mercat. Ara, la data límit és el proper 28 de gener fins a les 23:59 hores, segons ha informat en un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La companyia sevillana sol·licita a impugnants, entitats avalistes i creditors de l'anomenat "New Money 2" i de l’"Old Money" que siguin acreditants que enviem les cartes d'adhesió al contracte "lock up" no més tard del proper 28 de gener, si encara no ho hagin fet.

A més, ha ampliat el termini per a l'enviament del document d'adhesió que s'ha compartit amb els bonistes, fins a les 12:00 hores del proper 25 de gener de 2018.

El passat 15 de gener, Abengoa ja va ampliar el termini fins aquest mateix dilluns. Així intenta aconseguir més adhesions al contracte de bloqueig o 'lock-up' amb un conjunt d'entitats financeres i inversors que ostenten la majoria de l'anomenat "New Money 2".

Noticias relacionadas

contador