ep el presidente ejecutivo de telefonica jose maria alvarez-pallete en el foro enlighted 2019
TELEFÓNICA
4,44€
  • -0,06€
  • -1,38%

Telefónica Brasil ha venut 1.909 torres de telecomunicacions a Telxius Torres Brasil, filial indirecta de l'operadora espanyola, per un total de 641 milions de reals, uns 140 milions d'euros. Amb aquesta compra Telxius duplica la seva mida al Brasil. L'acord serà finançat amb recursos generats per la companyia a l'igual que les adquisicions prèvies executades al llarg de 2019.

Amb aquesta adquisició, Telxius duplica la seva mida al Brasil i es consolida com un dels principals operadors d'infraestructures de país. L'acord està subjecte a la preceptiva aprovació de l'autoritat de competència.

El portafoli adquirit compta amb un perfil fonamentalment urbà, un 82% de l'total i una àmplia presència a les principals ciutats de país, Són Paulo i Rio de Janeiro, on es concentra el 52% de les torres adquirides.

Aquesta adquisició permetrà a Telxius reforçar de manera significativa la seva presència en entorns urbans del Brasil on s'espera que es concentri l'esforç dels operadors per a la millora de la cobertura de banda ampla mòbil i per al futur desplegament de 5G.

Des de la seva creació el 2016, Telxius Torres Brasil ha experimentat un notable creixement gràcies a la seva excel·lent relació amb els principals operadors de telecomunicacions i als seus capacitats operatives al país. Durant 2019, prop de el 50% de la construcció de noves torres (BTS, built-to-suit) de Telxius al Brasil ha estat executada per operadors diferents de el Grup Telefónica.

Telxius compta amb una cartera de sol·licituds de construcció de noves torres (BTS) superior als 1.000 emplaçaments per a 13 clients diferents en els 6 mercats en què opera, garantint un creixement sostingut en els propers anys.

Noticias relacionadas

contador