Notícies de empreses

ep archivo   edificio de la sede de naturgy a 11 de junio de 2024 en madrid espana las acciones de

Renta 4 baixa la valoració de Naturgy per l'elevada incertesa del sector energètic

Renta 4 ha revisat a la baixa el preu objectiu de Naturgy un 12%, fins als 24,60 euros, enmig dels elevats nivells d'incertesa a l'entorn energètic, i ha reiterat la seva recomanació de mantenir el valor per la possible sortida de dos dels seus principals accionistes, GIP (20,6%) i Rioja (20,7%), el que creuen que és "un factor que cal tenir en compte a l'hora de prendre-hi posicions".

ep archivo   august 16 2016   new york city new york united states of america   morgan stanleys

Morgan Stanley augmenta el benefici un 44% gràcies a la banca d'inversió

Els títols de Morgan Stanley cauen un 2% a la preobertura de Wall Street tot i que el banc d'inversió nord-americà ha guanyat un 44% més al segon trimestre del 2024. En concret, els guanys de l'entitat han escalat fins als 2.942 milions de dòlars, gairebé 900 milions més que fa un any, però per sota dels 3.266 milions del trimestre anterior.

ep logo de bank of america en la fachada de sus oficinas en los angeles

Bank of America guanya un 6% menys entre l'abril i el juny, però supera les previsions

Les accions de Bank of America (BofA) pugen a la preobertura de Wall Street després que l'entitat nord-americana hagi notificat que ha guanyat 6.900 milions de dòlars al segon trimestre de l'any. Tot i que aquesta xifra se situa un 6% per sota dels 7.400 milions de benefici aconseguits durant el mateix període comparable de l'any anterior, els resultats de la companyia dels Estats Units han superat les expectatives del consens.