Notícies de empreses

ep archivo   el ceo de almirall carlos gallardo

Almirall anuncia bons resultats de l'estudi POSITIVE del fàrmac Ilumetri

Almirall ha anunciat aquest dilluns noves dades de l'estudi clínic d'evidència real (RWE) anomenat POSITIVE que demostren que Ilumetri (tildrakizumab) restableix eficaçment el nivell de benestar dels pacients amb psoriasi en plaques de moderada a greu, a nivells comparables amb els de la població general, a la setmana 16 i que els manté fins a un any de tractament.

ep archivo   sucursal del banco sabadell en madrid espana

La revista Time reconeix Sabadell entre les empreses més sostenibles del món

Banc Sabadell ha estat reconegut com una de les empreses més sostenibles del món segons el rànquing World's Most Sustainable Companies 2024, elaborat per primera vegada per les revistes Time i Statista. En el cas d'Espanya, l'entitat financera s'ha posicionat com una de les 25 empreses seleccionades del nostre país.

ep archivo   planta de vila seca ii de ercros

L'autoritat de competència portuguesa autoritza l'OPA de Bondalti sobre Ercros

L'autoritat de competència portuguesa "Autoridade da Concorrência" (AdC) ha pres la decisió de no oposició a l'oferta pública d'adquisició (OPA) de Bondalti sobre Ercros, i per tant, dona el vistiplau a la concentració a què donarà lloc la liquidació de l'operació, sense condicions. Així ho ha comunicat la companyia química catalana a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) aquest dilluns.

ep consejo extraordinario de la apv

Acciona s'adjudica l'ampliació del port de València per 489 milions

Un consorci liderat per Acciona, i del qual també formen part Jan de Nul i Grupo Bertolín, s'ha adjudicat les obres de construcció de la terminal de contenidors per a l'ampliació nord del Port de València, en un contracte de 489 milions d'euros, ha informat la companyia en un comunicat.