Notícies de empreses

caf metro de madrid

CAF subministrarà 40 trens a Metro de Madrid per 400 milions d'euros

CAF i Metro Madrid han signat aquest dilluns el contracte per al subministrament del primer dels dos lots que componen la inversió que durà a terme l'operador madrileny en la renovació i ampliació de la flota de material mòbil. En concret, l'acord, amb un volum proper als 400 milions d'euros, abasta el disseny i el subministrament de 40 trens de gàlib ample monotensió que seran destinats a donar servei a les línies 6 i 8 de la xarxa metropolitana.

caf 20240509180142

CAF pagarà un dividend d'1,11 euros per acció el 8 de juliol

La Junta General Ordinària d'accionistes de CAF, celebrada aquest dilluns, ha aprovat el pagament d'un dividend d'1,11 euros per acció corresponent a l'exercici 2023, que la companyia abonarà el proper 8 de juliol, segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

ep oficinas de indra

Indra enforteix la gestió de riscos renovant la certificació ISO 31000

Indra ha renovat la certificació ISO 31000, concedida per Aenor, que "garanteix que compleix les millors pràctiques per al govern òptim de qualsevol factor extern o intern de risc, incloent-hi la gestió de riscos financers i de sostenibilitat, relacionats amb l'exercici en matèria mediambiental, social i de govern (ESG)". La companyia explica que aquest reconeixement s'estén a Minsait, així com a totes les empreses participades majoritàriament per la companyia a tot el món.